Skip to content

Servicii profesionale dezvoltare web și aplicații mobile

Explorează colecția noastră de servicii complete pentru dezvoltarea de produse și companii digitale. Realizăm design unic și proiectăm experiențe atractive de navigare pentru utilizatorii aplicațiilor create de noi. Oferim suport și mentenanță pentru proiectele realizate.

Dezvoltăm o gama largă de produse digitale complexe

Avem capacitatea tehnică de a dezvoltă – la standarde înalte de calitate – de la site-uri simple de prezentare până la platforme complexe pentru companii . Tehnologiile moderne din stack-ul nostru de cunoștiințe ne ajută să dezvoltăm rapid aplicații de mobil, ușor de întreținut și actualizat, care funcționează impecabil pe Android și iOs. Descoperă aici tehnologiile pe care le folosim în proiectele noastre

Clienții apreciază calitatea magazinelor online create de noi pentru că sunt rapide, cu design original ce atrag un număr mare de utilizatori/clienți. Avem experiență în dezvoltarea aplicațiilor (de tip desktop) care rulează direct pe sistemul de operare (iOs, Windows, Linux). 

APLICAȚII-MOBILE / SITE-URI  / PLATFORME-COMPANII

Realizăm arhitectură scalabilă pe orizontală

Dezvoltăm arhitectură de aplicații scalabile, în funcție de necesitățile proiectului tău. Adesea cel mai important factor în această privință este numărul de utilizatori .

Pe lângă beneficii, o arhitectură pe orizontală implică o complexitate ridicată și implicit o durată de executare a proiectului mai îndelungată.

O aplicație cu vârfuri de utilizare care atinge numărul sutelor de mii sau chiar a milioanelor de utilizatori are nevoie de o arhitectură scalabilă pe orizontală. Acest tip de arhitectură permite auto scalarea – deschiderea automată de noi servere virtuale atunci când aplicația are nevoie de mai multe resurse să proceseze solicitările clienților.

SCALARE / DOCKER / KUBERNETES

Design de site-uri, platforme și aplicații de mobil

Creăm design în ton cu noile tendințe integrat cu personalitatea brand-ului tău. Desenăm elemente unice și dezvoltăm interacțiuni captivante pentru magazine online și aplicații mobile. 

Preferăm design-ul simplu, aerisit, care se distinge prin culoare, linii și umbre. Folosim unelte moderne că să obținem rezultate perfecte. 

ELEMENTE UNICE / MICRO ANIMATII CAPTIVANTE

UX&UI: Construim experiențe de navigare captivante care convertesc lead-uri

Folosim unelte moderne că să obținem wireframe-uri și mock-uri perfecte. Te putem ajută să construiești rapid prototip-uri pentru a valida produsul tău digital pentru investitorilor!

Creăm logo-uri, ilustrații și iconițe expresive, însorite de micro animații care dau viață produselor noastre digitale.

EXPERIENȚE CAPTIVANTE / MOCK-UP-URI / PROTOTIP-URI

Consultanță, mentenanță și suport

Te ajutăm să alegi tehnologia potrivită cerințelor și bugetului proiectului tău. Îți explicăm pe înțelesul tău – indiferent de nivelul de cunoștiințe tehnice – de ce ai nevoie pentru a-ți pune business-ul în cloud.

Oferim mentență pe termen lung pentru proiectele dezvoltate și suport rapid prin email

ALEGERI POTRIVITE / PARTENERIAT DE DURATĂ

Branding

Poate ca haina ca nu-l face pe om, însă brand-ul tău sigur iti defineste compania. Nu întâmplător clienții cheltuie mai mulți bani pe produsele “de brand”.

De la concept la logo și ilustrații te ajutam sa creezi un brand valoros pentru afacerea ta care-ti va crește profiturile. Cream ghiduri și mape de brand să dezvolți ușor si mai departe povestea companiei tale împreuna cu echipa ta.

BRAND / GHIDURI / PERSONALITATE

Găzduire în cloud și domenii web

Oferim servicii de înregistrare domenii web și găzduire în cloud exclusiv pentru clienții noștri de servicii pentru dezvoltarea de aplicații și site-uri.

Oferim găzduire cu cPanel, email cu domeniu tău, ideale pentru antreprenori la început de drum și servere cu resurse dedicate pentru companii medii și mari.

Înregistrăm pentru clienții noștri domenii .ro și internaționale (.com,.net.info,.eu).

GĂZDUIRE / DOMENII WEB / CERTIFICATE SSL / CONFIGURĂRI SERVERE