Skip to content
Home » Blog » Cum să Alegi Procesatorul de Plăți Online cu Cel Mai Mic Comision pentru Magazinul Tău Online

Cum să Alegi Procesatorul de Plăți Online cu Cel Mai Mic Comision pentru Magazinul Tău Online

Pentru a putea implementa plăți online pe site-ul tău, va fi nevoie să închei un contract cu un procesator de plăți online pe care noi il vom folosi sa implementam plata cu card-ul pe site-ul tau.

Acest pas este esențial pentru a asigura o experiență de cumpărare fluidă și securizată pentru clienții tăi. Procesatorul de plăți va gestiona toate tranzacțiile efectuate de clienții tăi, asigurându-se că banii ajung în contul bancar al firmei tale într-un mod rapid și eficient.

Cu toate acestea, este important să cunoști comisioanele și taxele adiționale impuse de fiecare procesator, pentru a putea face o alegere informată care să se potrivească cel mai bine nevoilor afacerii tale.

În acest articol, vom analiza comisioanele principale practicate de procesatorii de plăți din România, precum Netopia Payments, EuPlatesc, PayU și mulți alții, oferindu-ți toate informațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie pentru afacerea ta.

Acest tabel îți oferă o privire de ansamblu asupra procesatorilor de plăți disponibili în România, ordonați după comisioanele tranzacționale. Fiecare procesator are un link către sursa oficială pentru informații detaliate.

Date actualizate la data de 25 iunie 2024.

Procesator de PlățiComision TranzacțieSursa Comision
ING Webpay0.80%Link
eBTpay0.90%Link
Netopia Payments0.99%Link
PayU0.99%Link
Revolut1% (UE), 2.8% (non-UE)Link
Stripe1.5% + 1.00leiLink
EuPlatesc2.50%Link
LibraPay3.50%Link
Garanti Bank Paycere ofertaLink
Alpha Bank Paycere ofertaLink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *